Välkommen till Masterskier.blogspot.com

Nu har du kommit till en blogg för alpinister och alla med intresse i sporten. Ämnet är alpint och här förmedlas åsikter, händelser, prestationer och annat smått å gott inom området. Du finner även en presentation av mig själv som master skier.

tisdag 30 november 2010

Hemmacupen på egen Webbsida!


Det är med stor glädje vi nu kan presentera den s.k. Hemmacupens egna webbplats. Surfa in och kolla runt! Vi kommer att fylla sidan med bra och tydlig info rörande allt som gäller denna nya cup. Cupen är främst till för att skapa en bra plattform för förstaårsjuniorer men är, enligt oss, även ett steg i rätt riktning för att ge juniorer och seniorer ett komplement och/eller ett alternativ till rådande tävlingsutbud. Syftet är också att vara med och lyfta alpint i vår region och att på så sätt försöka tydliggöra fördelar med alpin skidåkning, även upp i åldrarna. Vi vill skapa förutsättningar för att alpinister skall ha fler alternativ, helt enkelt! Som A och junior är just du en "juvel i sin linda"!

http://www.hemmacupen.se/

Jag vill passa på att rikta ett stort tack till vår "motor" och administrativt ansvarige, Sven-Rune Olovsson! Han är grym och har likt många andra lagt ner ett otroligt bra arbete för att komma dit vi är idag. Jag riktar även ett stort tack till Hans Ulefors och Peder Gidlund för arbetet med webbsidan. Superbra! Sponsorerna som "klivit på" är guld värda och vi skall göra allt vi kan för att gottgöra Er och jag är tämligen övertygad att ungdomarna, juniorerna och seniorerna kommer att ge järnet för Er i vinter! Stort tack även till representerade klubbar som hjälpt och hjälper till att "vurma" för deltävlingarna i cupen. Nu är också guld värda!

Inga kommentarer: