Välkommen till Masterskier.blogspot.com

Nu har du kommit till en blogg för alpinister och alla med intresse i sporten. Ämnet är alpint och här förmedlas åsikter, händelser, prestationer och annat smått å gott inom området. Du finner även en presentation av mig själv som master skier.

söndag 9 november 2008

Inomhus på framfart!















Hans Olsson visar att han är oerhört stark på korta flacka banor. Tävlingen liknade sannolikt 1a majtrofens avslutande parallell. Samma lutning, samma längd, samma krav på effektivitet! Han vann övertygande, får man väl säga, inomhustävlingen i Holland som var en del av Europacupen. Inomhus är på "G". Nu vill vi ha en till Sverige också!

Jag skall lämna tipset till bl a Hilding Holmqvist - bygg in delar av Vallsberget i Piteå (läs utveckling Vallsbergets skidanläggning), alternativt natursköna Strömlida. Bygg en anläggning med slalombacke/hotell/restaurang/affärer och tänk Er sedan en permanentad inomhus WC på (i) Strömlida 2014, i samband med världscuptävlingarna i Finska Levi. Det vore häääftigt! En sådan anläggning skulle förverkliga Piteå Kommuns mål med "Vinter i Piteå", eller hur!

Tjingeling!

Inga kommentarer: