Välkommen till Masterskier.blogspot.com

Nu har du kommit till en blogg för alpinister och alla med intresse i sporten. Ämnet är alpint och här förmedlas åsikter, händelser, prestationer och annat smått å gott inom området. Du finner även en presentation av mig själv som master skier.

torsdag 7 maj 2009

Planeringen är igång!

Planering inför kommande säsong är igång! I samarbete med bl a Kjell Åhléns Sports Scandinavia kommer det att skapas flera riktigt intressanta aktiviteter för i första hand åkare från Piteå Alpina. Inom någon vecka kommer en presentation av uppläggen.

Säsongen 2008/2009 bildade Piteå Alpina Team SAP, som var en sammansättning av åkare från de små klubbarna i Norrbotten, Piteå, Arvidsjaur och Storklinten. Syftet var att ge fina förutsättningar och möjligheter att konkurrera för ungdomar i 15-års åldern samtidigt som vi bygger "broar" mellan åkarna i regionen. Projektet var lyckat och alla deltagare är intresserade av en uppföljning. Föreningen tittar närmare på detta just nu och vi som var engagerade i projektet förra säsongen har haft ett första möte. Som jag ser det är det viktigt att skapa förutsättningar för de som har sämst förutsättningar. Målet är prisvärda lösningar och maximala antal i grupperna. En del klubbar har bara enstaka åkare vilket gör det svårt att få till egna bra och spännande lösningar. Här vill jag, och flera med mig, hjälpa till och skapa skidglädje för såväl Piteåkarna som för andra intresserade och "ensamma" norrlänningar.

Vi siktar på att ordna både inomhusskidåkning och kvalitativ glaciärträning. Min förhoppning är att vi skall få ihop ett juniorgäng och ett A-gäng.

Håll utkik efter mer info på Masterskier.blogspot.com! Surfa gärna in till Sports Scandinavia, http://www.sports.se/

Om Ni har frågor eller funderingar så hör gärna av Er på mail p.gabrielsson@live.se eller 070-223 63 63.

Inga kommentarer: