Välkommen till Masterskier.blogspot.com

Nu har du kommit till en blogg för alpinister och alla med intresse i sporten. Ämnet är alpint och här förmedlas åsikter, händelser, prestationer och annat smått å gott inom området. Du finner även en presentation av mig själv som master skier.

torsdag 6 september 2012

Team SAP till Sölden!

Bild: Team SAP, Sölden 2011

Nu är allt klaffat och klart för ett nytt läger med Team SAP, V44 i Sölden, Österrike. Tillsammans med Sports Scandinavia bygger vi vidare på våra alpina talanger från klubbarna i Norrbotten. I år är det Piteå och Arvidsjaurs åkare som nappat på upplägget, som innebär sex skiddagar i grundteknikens tecken med Peter Mellgren som tränare.

Peter har en lång och gedigen erfarenhet av ungdomars alpina utveckling och har ett "öga" för detaljerna. En ambitiös man som med ett ambitiöst "material" kan göra underverk.

Avresa den 26/10 med buss från Arlanda. Hemresa den 2/11.

Årets deltagare på ungdomssidan är följande:

Johan Bergman, PALP
Josefin Leijon, PALP
Anton Westling, PALP
Oscar Burman, Ajaur
Pontus Nilsson, Ajaur
Olle Hahlin, Ajaur

Utöver detta väntas eventuellt fler ungdomar tillkomma, ungdomar från stockholmsdistriktet. Ett fåtal.

Om det finns fler intresserade ungdomar därute, hör av Er till mig på telefon 070-223 63 63 så kan vi prata. Vi har plats för totalt ca 12-14 st.

Team SAP har även öppnat dörren för en Master i form av Johan Arvidsson från Göteborg, som behöver de norrländska grunderna serverade på silverfat av den tekniskt ansvarige tränaren, Peter Mellgren.



Vi ses i backen,

Vänliga skidhälningar
Team Captain

Inga kommentarer: