Välkommen till Masterskier.blogspot.com

Nu har du kommit till en blogg för alpinister och alla med intresse i sporten. Ämnet är alpint och här förmedlas åsikter, händelser, prestationer och annat smått å gott inom området. Du finner även en presentation av mig själv som master skier.

onsdag 3 november 2010

Piteå och Kåbdalis är nu klara!

Kåbdalis lyckades bäst igen! I år har de dessutom blidkat herrlandslaget på plats i den lilla pittoreska "alpbyn" i Norrbottens inland.

Två riktigt bra träningsdagar för herrarna gör att Kåbdalis satt sig på kartan ordentligt, igen! Förra gången, för ett antal år sedan, så var det Anja och de andra damerna som kom, sågs och skar skidorna i stenhårt isigt underlag - till sin stora förvåning. Kåbdalis räcker till för lagen också, kan vi konstatera! Johan och Olof, med familjer, gör ett kanonjobb och man kan inget annat än gratulera! Gratulera även alla som fått en ny husvagnsplats i Kåbdalis eller de som köpt sig en bra tomt inne på området! Kåbdalis "rockar"!

Som grädde på moset är Kåbdalis - och Piteås tävlingsbackar nu även internationella. Läs länk http://www.fis-ski.com/uk/disciplines/alpineskiing/homologations.html?sector=AL&nat=SWE&limit=20

Inga kommentarer: