Välkommen till Masterskier.blogspot.com

Nu har du kommit till en blogg för alpinister och alla med intresse i sporten. Ämnet är alpint och här förmedlas åsikter, händelser, prestationer och annat smått å gott inom området. Du finner även en presentation av mig själv som master skier.

söndag 1 januari 2012

Gott nytt slalomår!

År 2012 är startat och den riktiga tävlingssäsongen rycker allt närmare! Vemdalsslalom för bokstavsåkare avgörs i veckan! FIS I Gällivare under fredag och lördag och FIS 2XGS i Tärnaby 10-11/1 och helgen därefter, premiär för Alpina Polarcupen i Kiruna, tillsammans med USM-kval för A-åkare! Trettondagscupen i Arvidsjaur avgörs samma helg för övriga bokstavsåkare.

Alpina Polarcupen har fått ny huvudsponsor, ständigt väldoftande Polarbröd med säte i Älvsbyn, och även kompletterats upp med en annan intressant sponsor, LKAB! Med nästan helt ny "sponsorkostym" tar vi oss an säsong nr 2 i cupens historia. Det finns goda förhoppningar att cupen drar till sig skidgymnasieelever från stora delar av Norrland. Det är en jättebra cup för första och andraårsjuniorer och förstås även övriga, som vill ha en tävling på "hemmaplan", kanske som "självförtroendestärkare" eller bara som ett roligt race. Det blir som vanligt en snygg inramning av tävlingarna, med start i Kiruna. Kika in på hemsidan www.alpinapolarcupen.se
Lycka till, vi ses i backen!

Inga kommentarer: