Välkommen till Masterskier.blogspot.com

Nu har du kommit till en blogg för alpinister och alla med intresse i sporten. Ämnet är alpint och här förmedlas åsikter, händelser, prestationer och annat smått å gott inom området. Du finner även en presentation av mig själv som master skier.

torsdag 8 oktober 2009

Team SAP A 2009 summerar!


Här kommer en efterlängtad bild. Vi summerar en bra vecka med kvalitativ skidåkning. Varje åk har haft ett syfte och alla åkare har visat positiv utveckling. Under fredagen har vi tränat GS i bana och bl a filmat. Med stöd av filmningen har vi sammanfattat tre "viktigt att utveckla" för respektive åkare. Varje åkare har lämnat lite av sina målsättningar med säsongen och Peter Mellgren har stöttat med sina tankar och ideer.

Det är nu viktigt att alla tar med sig sin lärdom och jobbar vidare med det som påbörjats i veckan.

Vi har även tackat Peter Mellgren med en uppmärksammad present och några fina ord på vägen. Med engagemang, kunskap och välvilja har han tagit sig an ungdomarna under sju dagar och effekten är märkbar. Både på det mentala planet och teknikmässigt.

Bussen avgår hemåt kl 14:00 imorgon och det väntas efterlängtad snö inatt! Kanske får vi två timmar GS teknik imorgon om vägen upp till glaciären hälls öppen i tid och om sikten är bra. Team SAP A 2009 återkommer sannolikt med en inbjudan till ett tredagars läger i Kåbdalis under november eller december. Där kan vi bygga vidare och samtidigt lämna över till klubbtränarna.

Tack för denna gång!

Vi ses!

Inga kommentarer: