Välkommen till Masterskier.blogspot.com

Nu har du kommit till en blogg för alpinister och alla med intresse i sporten. Ämnet är alpint och här förmedlas åsikter, händelser, prestationer och annat smått å gott inom området. Du finner även en presentation av mig själv som master skier.

måndag 8 mars 2010

Vilken start på YJSM!

Två åkare från Region 1 vinner GULD i YJSMs inledande Superkombination! Fantastiskt kul! Det är som att man känt att det var på väg. Tärnaby Skidgymnasium kan kvittera ut sitt första individuella guld i mästerskapssammanhang och det kommer från en kille från AK Vännes vid namn John Eklund! På damsidan vinner dessutom, säsongens komet och förstaåring, Charlotta Säfvenberg GULD! Helt fantastiskt!

Jag har inte sett resultatlistorna men det är ju mycket intressant att höra hur Lisa Blomqvist och Paulina Grassl och inte minst alla duktiga tjejer, född 1993, matchade Lotta. Mycket roligt att se att Viktor Edeblom kniper sjätteplatsen! Tärnabypojkarna har nåt stort på gång! Det bådar gott inför resten av veckan, sanna mina ord! Fantastisk start på YJSM!

Jag säger stort GRATTIS till John Eklund och inte minst till Andreas Vänman och Calle Enocson samt all annan personal runt gymnasiet! Det var sanslöst kul! Stort grattis även till Lotta Säfvenberg för en fantastisk utveckling och ett lika fantastiskt guld!

Fortsatt lycka till!

Inga kommentarer: