Välkommen till Masterskier.blogspot.com

Nu har du kommit till en blogg för alpinister och alla med intresse i sporten. Ämnet är alpint och här förmedlas åsikter, händelser, prestationer och annat smått å gott inom området. Du finner även en presentation av mig själv som master skier.

måndag 24 oktober 2011

Dagens rapport från Sölden!



Nypistat inför dagens aktiviteter

Det känns stabilt med en inledande vecka i Sölden, inför säsongen 2010/2011. Den kontinuitet som går att skapa på glaciären är svår att få till på hemmaplan under tex V44. Lovveckan V44 är annars en vecka vi alla skulle vilja ha åkbar redan från måndag med tillgång till många backar, bra underlag och lagomt med folk. Mitt hjärta klappar för att Kåbdalis kommer igång snart! Vi vet att de gör vad de kan men vädret rår vi inte över, så enkelt är det.

I år ser V44 inte alls bra ut någonstans i Sverige. Kåbdalis kan eventuellt komma igång lagom till lovveckans helg om vädergudarna är goda. Vår tid i Sölden blir än viktigare. Vi genomlider en förbaskat varm höst! Världscupen drar vidare till Levi inför helgen V45 men kanske hinner finnarna "tokspruta" berget de sista tre dagarna under den veckan. Men som alltid, när det gäller väder, så kan vi inte påverka något. Vi sitter alla i samma båt. Vi får söka andra lösningar som tex förbättra vår fysiska prestanda, den lär också behövas i vinter. Kolla in senaste nytt på www.kabdalis.com, om du undrar över läget för Norrbottens "pärla".

Hur har det gått idag då? Sänder lite bilder från en fantastisk dag. Det kommer mera så småningom. Middagen serveras snart och Jon Olsson har lovat komma till middagsbordet på Rauthalm ;-).



















Inga kommentarer: