Välkommen till Masterskier.blogspot.com

Nu har du kommit till en blogg för alpinister och alla med intresse i sporten. Ämnet är alpint och här förmedlas åsikter, händelser, prestationer och annat smått å gott inom området. Du finner även en presentation av mig själv som master skier.

söndag 23 oktober 2011

En fantastisk dag på glaciären!

Team SAP Sölden 2011

Tränarn

Vi summerar, ganska trötta, en riktigt fin dag! Med sol, hård backe och några minusgrader har Peter Mellgren "drillat" åkarna genom ett helt batteri av bra övningar. Övningar som framförallt syftar till att ge en bra grund inför kommande utmaningar. Vi har även kollat in herrarnas WC-premiär och även idag drog Amerika det längsta strået med Ted Ligietys seger, faktiskt hans första i Sölden!

Amerikanerna gillar Sölden. Sölden gillar amerikanerna. Det syns inte minst i den senaste profileringen av Sölden på de amerikanska stjärnornas outfit. Vi i Team SAP hoppas att amerikanerna stannar några extra dagar i området för det finns en del tjejer i gruppen som vill träffa Ted. Vi får se om det går att ordna. Om inte annat skulle säkert Jon duga...

Vi startade upp dagen med en tidig jogg och därefter frukost kl 07:00. Bussen avgick mot glaciären kl 08:00 och ingen glömde något viktigt. Alla är punktliga och alerta. Vi fick till totalt 4,5 timmar i backen vilket var alldeles tillräckligt. Bra kvalitet mot slutet av dagen för alla. Aktivitetsdagen avslutades med ett kort fyspass runt Innerwald. Middagen är nu intagen och ungdomarna pluggar på skolarbetet de sista timmarna. Imorgon och på tisdag väntas bra väder. Onsdag kan innehålla lite mer moln och därefter sägs det bli bättre igen. Det låter perfekt i mina öron. Vi har fina förutsättningar kort och gott! Imorgon fortsätter vi med GS-grunderna.

Sänder några sköna bilder till Er där hemma.











Inga kommentarer: