Välkommen till Masterskier.blogspot.com

Nu har du kommit till en blogg för alpinister och alla med intresse i sporten. Ämnet är alpint och här förmedlas åsikter, händelser, prestationer och annat smått å gott inom området. Du finner även en presentation av mig själv som master skier.

lördag 22 oktober 2011

Feststämning i Sölden! PH och Lindell-Vikarby visar fin form!

Lindsey Vonn visar var skåpet skall stå! En tuff backe manövreras av en tuff tjej och jag undrar hur det är möjligt... inte att bemästra backen utan att vara så förbaskat vacker... och bemästra backen. Skämt och sido men hon går inte av för hackor ;-)

Damn!

Lindsey, dagens fantom!

Damernas podium med Maria på femte plats!

Det var ett härligt tecken i skyn, det som de svenska tjejerna pekade ut i dagens WC-premiär i Sölden. Maria P-H gör som hon brukar, slår sig in bland de allra bästa medan Anja missar ingången till en av de tuffa svängarna i branten. Själv såg jag inte, har bara hört på omvägar och skall därför inte uttala mig om varför det sker. Jessicas insats är kanonbra! Hon är tillbaka i GS, helt klart! Jag vet inte om hon har ett bättre resultat i tuff storslalom..? Har inte tid att kolla upp det då restaurangen Rauthalm, med tillgängligt internet, håller på att stänga ner.

Skyndar mig därför att rapportera vidare från Sölden och dagens aktiviteter. Vi anlände kring 14:00 till byn efter en smärtfri (!) resa. Jo, det var ingen fara. Sov gott på golvet i bussen likt en "uteliggare", med mössa, jacka och en alldeles för kort filt. Hörselpropparna tog bort litet av ljudet från bussens möte med autobahn. Här bor vi i allafall!...

Vårt hem i Österrike

...och så här ser vi ut inför kvällens aktiviteter!

Delar av gänget inför joggen

Vi har varit på fest i kväll! En riktig alpinfest som bara kan hållas i alpinmeccat, Österrike. De är helt galna och vi rycks med i karnevalen, prisutdelningen och herrarnas "bib-draw". Ungdomarna står klistrade långt fram, vi lite längre fram. Det ångar gluwein och det skjuts raketer, blandat med konfetti, pukor, trumpeter och galna utstyrslar.

Färgglad kille

pipor

Inga kommentarer: