Välkommen till Masterskier.blogspot.com

Nu har du kommit till en blogg för alpinister och alla med intresse i sporten. Ämnet är alpint och här förmedlas åsikter, händelser, prestationer och annat smått å gott inom området. Du finner även en presentation av mig själv som master skier.

söndag 30 oktober 2011

Hemåt, trötta men glada

De sista två dagarna på glaciären ägnades åt slalom och vädret, underlaget och viljan var på topp! Morgontimmarna på glaciären är som balsam för själen och definitivt en tid som fastnar i livets minnesbank. När väl åkarna, efter sina två uppvärmningsåk, kommer till träningsplatsen är banan för dagen klar för besiktning. Under dessa två dagar har vi samarbetat med Sverre Mellby från norska Berum SK, ett riktigt trevligt gäng. Två av åkarna reste hem på fredagsmorgonen, Erika och Mica. De hade sedan start planerat andra aktiviteter hemma i Sverige så de hann inte med slalomdagarna. De lyckades dock, att under en kortare vecka, ge riktigt mycket av sig själva med rätt attityd. Bra åkning rakt igenom!

Tack för den här gången, bra jobbat!

Ännu en vacker morgon i Sölden





För A1:orna Anton och Isak blev det en tuff start med långkäpp och ca 40 sväng på 3200 meters höjd, men som de kämpade! Jag måste betona den anda åkarna i Team SAP Sölden 2011 visat! Inga svagheter, inget gnäll, bara ren och skär vilja i sju dagar! Härligt att se, inte minst för Peter som lägger sin själ i att lära dessa de viktigaste grunderna.

Här kommer några sköna bilder! Nu är vi framme på Arlanda...

Peter instruerar















Inga kommentarer: