Välkommen till Masterskier.blogspot.com

Nu har du kommit till en blogg för alpinister och alla med intresse i sporten. Ämnet är alpint och här förmedlas åsikter, händelser, prestationer och annat smått å gott inom området. Du finner även en presentation av mig själv som master skier.

tisdag 1 november 2011

Prylar och tankar!

Vill med detta korta inlägg säga att det finns grejer till den som är ute efter POC hjälm, fartstavar, överdragskläder, fartdräkt eller kanske bara ett snyggt pannband ;-). Vill du ringa mig direkt så går det förstås bra. Ett annat sätt är att kika in på Tradera och buda på några av "guldkornen" som ger dig en bra säkerhet i backen i vinter.

http://www.tradera.com/POC-Skull-Competition-storlek-Large-auktion_250902_142778986#

I övrigt är hemkomsten till Piteå en "käftsmäll"! Långt ifrån vackra alper med strålande sol, gnistrande vyer och välpreparerade pister måste man inse att allt har sin tid. Att krama ur det sista i dessa fantastiska moment är givet, när man väl upplevt det några gånger. Team SAPs tränare Peter Mellgren "kramar" ur ytterligare två veckor av Sölden och glaciären och kanske är han "botad" när han väl kommer hem, eller så vill han, som jag, bara iväg igen. Han har å andra sidan ett liv likt vi andra, på sidan av skidåkningen men nog kan man ibland fundera på livets mening när man susar nedför en välpreppad, vit pist i Österrike. Njutfullt bortom alla rimliga gränser!

Kjell Åhlen, å andra sidan, skall tackas för den fina vecka han hjälpte oss att få. Kjelle har koll på Sölden, för att inte säga att han ä r Mr Sölden. Med honom i ryggen löser sig varje liten frågeställning och problem till det bästa. Tack Sports Scandinavia! Säg till om Ni får en tjänst ledig ;-).

Nu till läget i norr. Värmen knäcker siffrorna för värmeverken i Norrbotten! Eftersom det tillhör mitt "riktiga" arbete så drabbas jag dubbelt upp nu när jag kommit hem till Piteå. Ingen kanonering i backarna och inga intäkter i värmeverksamheterna. Alla "stenar" skall vändas igen. Inga intäkter i den alpina anläggningen heller, förstås. Levi V45 är nästa fara att huka för. Måtte det vända, i vart fall därefter. Sveriges första FIS står för dörren, i Kåbdalis, vecka 46. Masterslägret går av stapeln V47, gud hjälpe oss! V48 genomförs Regionläger i Kåbdalis för A-åkare samt uttagningar till skolningsläger, finns skidvanan hos ungdomarna i Norr- och Västerbotten? V49 kör Kiruna och Gällivare FIS, men då måste väl ändå vintern vara här? Ja, usch - ingen trevlig tid i branschen om inte kylan kommer. Vindar vänd! Kung Bore, svep in över oss! Snälla!

Inga kommentarer: