Välkommen till Masterskier.blogspot.com

Nu har du kommit till en blogg för alpinister och alla med intresse i sporten. Ämnet är alpint och här förmedlas åsikter, händelser, prestationer och annat smått å gott inom området. Du finner även en presentation av mig själv som master skier.

söndag 20 november 2011

Mastersläger V47

Jag har haft förmånen att lyssna till dånet från samtliga kanoner i kåbdalis under hela helgen, i samband med renoveringsarbete i stugan. Ett underbart ljud som ger "mersmak" och dessutom inom en snar framtid. Kommande onsdag kan backen vara igång, med största sannolikhet.

Detta skulle göra det möjligt att köra vårt Mastersläger i vanlig ordning!

OBS! I morgonkväll, måndag, klommer beslutet att tas. Jag vill avvakta morgondagens ljus, se väderprognosen för återstoden av veckan samt tala med Rickard och Johan. Vi kommer inte att köra lägret om läget är så dåligt att vi inte får ut bra träning. Det kommer att finnas flera andra gäng på plats, så det blir bra drag i backen. Vi kommer dock att vara begränsade till en nedfart, Beccabacken, dvs den backe som är homologiserat för FIS-slalom och som tjänat som uttagningsbacke till såväl europacup och världscup i samband med fjolårets inledande veckor.

Om allt klaffar med premiäröppning på onsdag kommer såväl Rickard Renlund som Luc Pelletier från International Racer att finnas med oss från torsdag till söndag. Masterslägret, med Rickard som tränare, kommer isåfall att samarbeta med Kåbdalis Working Camp och en av International Racers frontfigurer vilket kan bli både nyttigt, inspirerande och lärorikt. I planen ligger såväl storslalom som slalom.

Jag återkommer i morgon via mail.

Inga kommentarer: