Välkommen till Masterskier.blogspot.com

Nu har du kommit till en blogg för alpinister och alla med intresse i sporten. Ämnet är alpint och här förmedlas åsikter, händelser, prestationer och annat smått å gott inom området. Du finner även en presentation av mig själv som master skier.

tisdag 28 oktober 2008

Alla norrlänningar sitter vi i samma pulka!


Det finns en känsla av uppgivenhet i skidsverige. Man funderar nästan på om det kommer att bli någon vinter alls och rykten talar till och med för varmare väder kommande vecka...

Frustrationen blir allt större men trösten är också ganska nära uppgivenheten, "vi sitter ju alla i samma båt", typ. Fredde Kerttu packade in hela familjen och drog till Folgefonna. Kjell Åhlen rapporterade tidigare i veckan att det är knökfullt i Sölden och inte plats för fler grupper. Saas Fee är också fullt. Vi som hoppats på "hemmasnö" lagom till lovet känner oss blåsta men har pengarna kvar på kontot. Att disponera dessa klokt är inget nytt men till nästa säsong får detta en ny innebörd för mig och många fler. V44 är ingen skidvecka vi längre kan nyttja i Norrlands inland, vi måste börja tänka som "stockholmarna" om vi skall lyckas komma i form tidigt.

Mitt tips blir inomhusbacke tre dagar V 40 - för den som har några extra slantar, därefter V43 och V44 i Sölden. Två veckor, eller i vart fall ca 12 skiddagar i Sölden, för priset av en resa. Paketpriserna hos Kjell Åhlens Sport Scandinavia är mycket konkurrenskraftiga och ger ett effektivt och tryggt upplägg.

Tillsvidare, kolla in övriga svenska anläggningar i "pulkan" och njut av bilden...

http://www.webbkameror.se/skidkameror/index.php/index.php

Inga kommentarer: