Välkommen till Masterskier.blogspot.com

Nu har du kommit till en blogg för alpinister och alla med intresse i sporten. Ämnet är alpint och här förmedlas åsikter, händelser, prestationer och annat smått å gott inom området. Du finner även en presentation av mig själv som master skier.

fredag 24 oktober 2008

Kylan kommer till Tärnaby nästa vecka!

Det är som att tomten bestämt att Tärnaby, och alla skidsugna alpinister, skall få en tidig julklapp, något så unikt som kyla - en oktoberdag! Det verkar ju bli allt svårare att bedriva "tidig-snö-tillverkning" i Norrbotten. Det som var så självklart i Gällivare för några år sedan, d v s öppning första helgen i november och till och med snö vid kusten i mitten av oktober, runt den 15:e, ja det verkar nu vara minst lika oootroligt.

MEN till veckan kommer Kung Bore, om än inte med "superkyla", men så pass att Tärnabys organisationen "nästan" lovar öppning fredag den 30/10. Vi styr kosan dit, förstås - men hoppas samtidigt att Bore har förbarmande över vår alltid så store vän i nöden, familjen Gunnarstedt i Kåbdalis. Ge dem möjligheterna också, please! Med Kåbdalis i ryggen går Norrbotten en intressant försäsong till mötes.

Tjingeling, som min dotter brukar avsluta.

PS. Familjen Kerttu åker till Folgefonna imorgonbitti, på tips från masterskier.blogspot.com. Är vi förvånade? ;-) Kör försiktigt!

Inga kommentarer: