Välkommen till Masterskier.blogspot.com

Nu har du kommit till en blogg för alpinister och alla med intresse i sporten. Ämnet är alpint och här förmedlas åsikter, händelser, prestationer och annat smått å gott inom området. Du finner även en presentation av mig själv som master skier.

onsdag 7 april 2010

Grattis till nya härliga utmaningar!

Bild: Team SAP i Bispingen september 2009, tillsammans med ansvarig tränare Peter Mellgren

Som representant för Team SAP, ett av regionens mycket bra träningsupplägg, vill jag säga stort GRATTIS till de förstaårs-juniorer som nu tar det stora klivet in i sin alpina elitsatsning. Intagningarna till landets gymnasier är till stor del klara och till Rikselitgymnasiumet i Gällivare åker följande två killar.

Tobias Härstedt, Gällivare SK
Peter Riddarström, Storklintens Alpina


Dessutom har vi två stycken åkare klara för regionala gymnasiet i Tärnaby, som under denna säsong tagit sina första SM-medaljer. Jag är övertygad om att dessa åkare kommer att tillföra mycket energi i gruppen.

Jesper Ask, IFK Arvidsjaur
Sara Olsson, AK Vännäs


Utöver detta har vi en mycket duktig och träningsvillig tjej som går in på Tärnaby Skidhem vilket tillhör de skolor som har utomordentliga tränare och smått otroliga träningsmöjligheter kombinerat med ett för många intressant skolupplägg.

Linn Gustavsson, Tärna IK Fjällvinden

Superkul och stort lycka till allihopa, på vägen mot toppen!

Inga kommentarer: